Het Kolibrie - Coaching

Startende ondernemer

Voor wie echt aan de slag wil als ondernemer en meer verdieping aandurft organiseren wij, Chantal en Nathalie, de ‘Startende Ondernemer’-dag.

Deze dag bestaat uit twee onderdelen. In de ochtend vul je het Business Model Canvas in voor jouw bedrijf. Dit is een beproefd en krachtige tool om jouw onderneming op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen, onder de loep te nemen en communiceerbaar te maken. Dit model vul jij zelf in. Wij ondersteunen je door vragen te stellen.

In de middag komt elke deelnemer aan de beurt voor een persoonlijke organisatieopstelling (systemisch perspectief). Hierdoor krijg je inzicht in vragen als: Hoe vind je cliënten? Wie behoren er tot je doelgroep? Hoe kan je je bedrijf succesvol neerzetten? Ben je congruent met je onderneming?

Ook voor mensen die twijfelen of ze een eigen onderneming willen opstarten, is dit een zeer zinvolle dag. Omdat je na deze dag twijfel kan uitsluiten en weet of dit werkelijk is wat je wilt.

Let wel! Ondernemer worden, betekent ondernemen. En ondernemen is een actief werkwoord. Je zult op deze dag dus geen antwoord van ons krijgen op inhoudelijke praktische zaken, zoals: Hoe meld ik mij aan de Kamer van Koophandel of Welk boekhoudprogramma moet ik gebruiken. Dat is aan jou om te ondernemen.
Je krijgt wel antwoord op belangrijke andere vragen: Is dit wel iets voor mij? Heb ik de goede richting gekozen? Waar blokkeert mijn onderneming?
En daar ligt precies de kracht van deze dag: De persoonlijke inzichten die je hier opdoet en de bewegingen die worden ingezet!

                                        Data           zaterdag 9 maart 2019 OF          
zaterdag 13 april 2019
Tijd           
  09.30 tot 17.00 uur
Waar Kerkstraat 7, 6561 CC Groesbeek (Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel)
Kosten         € 175,- (excl. btw) inclusief lekkere lunch, koffie en thee


Inschrijven
Om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te kunnen bieden, werken we met 4 tot 8 deelnemers per groep.
Je kan je inschrijven op een van bovenstaande data. Inschrijven kan via de mail: info@hetkolibrie.nl.

Samenwerking
Deze workshops geef ik samen met mijn gewaardeerde collega, Chantal Uphoff, coach bij
Je Innerlijke Kracht. Kijk voor meer informatie over Chantal en wat zij te bieden heeft op www.jeinnerlijkekracht.nl